Update: RKC Waalwijk richt pijlen op linksback TOP Oss

Foto: Orangepictures

Dean van der Sluijs (TOP Oss) geniet de interesse van RKC Waalwijk. Dat meldt DTV Oss en de belangstelling is ook bevestigd door de Waalwijkse club.

Van der Sluijs (23) is bezig aan zijn vijfde seizoen in Oss. De linksback speelt sinds het aantreden van trainer Klaas Wels nagenoeg altijd. De back heeft een aflopende verbintenis. Ook Teun van Grunsven (O.S.S.’20) vertrekt mogelijk naar de eerstedivisieclub.

UPDATE – RKC Waalwijk heeft haar selectie voor volgend seizoen versterkt met een nieuwe speler. De 23-jarige verdediger Dean van der Sluys komt over van TOP Oss en tekent een contract tot medio 2021 met een optie voor nog een seizoen in Waalwijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *