Clubicoon Steur in de wachtkamer

Foto: Orangepictures

De wegen tussen Johan Steur en FC Volendam gaan mogelijk na dit seizoen scheiden. De 57-jarige clubicoon van FC Volendam heeft te horen gekregen dat er in de nieuwe organisatie geen plaats is voor hem. Het aflopende contract van Johan is formeel opgezegd. Of de club Steur nog wilt behouden voor een andere functie is onduidelijk.

Steur tegen PéSide: “Mijn aflopende contract is formeel opgezegd. Er staat nog wel een gesprek op de planning met de club, maar of mij daarin een andere functie zal worden aangeboden, durf ik niet te zeggen. Het is afwachten, wat er gaat gebeuren. Ik hoop in ieder geval zo goed mogelijk af te kunnen sluiten bij Jong Volendam, waarin we voor het kampioenschap spelen naar de Tweede Divisie. Het zou super zijn, als we dit weten vol te houden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *