Titel voor FC Twente, Roda hard onderuit bij Telstar

Foto: Orangepictures

FC Twente is na een 0-0 gelijkspel tegen Jong AZ kampioen geworden van de Keuken Kampioen Divisie. Dat betekent dat de Tukkers, met hoofdtrainer Marino Pusic (foto) aan het roer, na een jaar eerste divisie volgend seizoen weer Eredivisie spelen. Het punt tegen Jong AZ was genoeg, omdat Sparta bij Jong PSV met 2-0 verloor.

Ruime overwinning Telstar

Telstar speelde maandagmiddag Roda JC van de mat (4-0). Terell Ondaan, Senne Lynen, Toine Van Huizen en wederom Terell Ondaan schonken de Witte Leeuwen een dikverdiende zege. Henk Dijkhuizen kreeg twee gele kaarten en mocht gaan douchen.

Andere uitslagen Keuken Kampioen Divisie:

SC Cambuur – FC Den Bosch 2-0

FC Dordrecht – Almere City FC 3-2

Helmond Sport – FC Eindhoven 2-1

Jong FC Utrecht – FC Volendam 3-1

MVV Maastricht – Jong Ajax 1-0

N.E.C. – RKC Waalwijk 2-1

TOP Oss – Go Ahead Eagles 1-0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *