Boymans sluit aan bij Almere City FC

Foto: VI-images

Ruud Boymans sluit aan bij de selectie van Almere City FC. Dat meldt de eerstedivisieclub op haar digitale thuis. De 30-jarige spits, die herstellende is van een enkelblessure, gaat in Flevoland de laatste fase van zijn revalidatie in. In het Yanmar Stadion wil de ervaren aanvaller weer topfit worden, met als uiteindelijk doel om een contract voor het nieuwe seizoen af te dwingen.

De spits debuteerde in 2007 in het betaalde voetbal bij Fortuna Sittard. Ook kwam hij uit voor Willem II en FC Utrecht. Na een avontuur bij Al-Shabab in de Verenigde Arabische Emiraten keerde Boymans vorig jaar terug bij FC Utrecht.

Technisch directeur Robert Maaskant: “We kennen allemaal de kwaliteiten van Ruud, wanneer hij fit is. Dit heeft hij op het hoogste niveau van Nederland laten zien. Na zijn revalidatie kan hij een grote rol van betekenis voor ons spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *