Cambuur en RKC Waalwijk naar volgende ronde play-offs

Foto: Jack Wolters

SC Cambuur is door naar de volgende ronde in de play-offs. De Friezen wonnen door twee enorme fouten van doelman Agil Etemadi met 2-1 van Almere City FC. Dat was voor Cambuur na de 2-2 gelijkspel van afgelopen vrijdag in Leeuwarden genoeg om door te gaan naar de tweede ronde. Vermoedelijk is De Graafschap met hoofdtrainer Henk de Jong, komende zondag, de tegenstander.

Bij het eerste doelpunt van Cambuur, binnen getikte door Nigel Robertha, ging Etemadi niet vrijuit. Bij de tweede goal van Cambuur tastte de goalie helemaal mis, waardoor de bal via Anwar Bensabouh in het eigen doel viel. Almere City kwam niet verder dan een doelpunt van Niek Vossebelt kort na de thee (1-2).

RKC Waalwijk zet N.E.C. te kijk

RKC Waalwijk bereikte de halve finales van de play-offs door N.E.C. aan de kant te zetten (3-0). Afgelopen vrijdag wisten de Nijmegenaren in eigen huis nog met 2-0 te winnen. Excelsior zou weleens de volgende opponent kunnen worden voor de ploeg van trainer Fred Grim.

Dylan Seys opende de score voor RKC Waalwijk. Hij deed dit voor rust. Stijn Spierings en Mario Bilate bepaalden na de pauze de eindstand op 3-0. Zondag is volgende match voor RKC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *