Finale Play-Offs promotie/Degradatie: De Graafschap treft Sparta Rotterdam

Foto: Joop Kappert

De Graafschap had het in eigen huis lastig, maar verslaat SC Cambuur, de nieuwe club van hoofdtrainer van De Graafschap Henk de Jong, met 2-0 en staat in de finale van de play-offs tegen Sparta, dat met 3-0 won van TOP Oss. De Rotterdammers hadden de eerste wedstrijd in Oss al met 0-2 gewonnen. De Graafschap speelde afgelopen zondagavond met 1-1-gelijk in Leeuwarden tegen Cambuur.

Voor De Graafschap was Charlison Benschop vanavond twee keer trefzeker. Hij scoorde voor rust. De 2-0 viel uit een strafschop na een handsbal in de zestien meter van Robbert Schilder.

Bart Vriends en Rachnar Ache (tweemaal) schonken Sparta de thuiszege op TOP Oss. Zaterdag op het Kasteel begint de finale: Sparta vs De Graafschap, volgende week woensdag volgt de return op de Vijverberg in Doetinchem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *