Mac-Intosh terug, tweetal in beeld

Foto: Joop Kappert

Calvin Mac-Intosch keert terug bij Cambuur. De 29-jarig verdediger tekent voor twee jaar met optie voor een extra seizoen. Tussen 2014 en 2016 speelde hij al in Leeuwarden.

Mac-Intosch zat begin dit jaar zonder club na een avontuur in Noorwegen en werd opgepikt door Fortuna Sittard. De Limburgers besloten om zijn halfjarige contract niet te verlengen, maar Mac-Intosch heeft nu dus onderdak gevonden in Leeuwarden. “Calvin is een stabiele en betrouwbare speler die de nodige ervaring met zich meebrengt”, vertelt technisch manager Foeke Booy aan de clubkanalen. “Daarnaast heeft hij eerder gewerkt met Henk en Sandor en is hij bekend met de speelwijze”, doelt Booy op Henk de Jong en Sandor van der Heide, die De Graafschap na dit seizoen verruilen voor hun oude club.

Naast Mac-Intosh worden de Friezen ook gelinkt aan middenvelder Mohamed El Makrini, die tussen 2011 en 2015 uitkwam voor Cambuur. Hij staat momenteel op de loonlijst van Roda JC.

Finn Stokkers (foto), die transfervrij mag vertrekken bij Fortuna Sittard, moet de aanvalslinie gaan versterken. Echter een deal is er nog niet. “We hebben een lijntje naar hem uitgegooid, maar we zitten in de wachtkamer”, aldus Booy tegen de Leeuwarder Courant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *