Sparta Rotterdam naar eredivisie, De Graafschap daalt af

Foto: 1963-Pictures

Sparta Rotterdam is na één jaar afwezigheid teruggekeerd in de eredivisie. De ploeg van hoofdtrainer Henk Fraser (foto) won met 2-0 bij De Graafschap, waardoor de 1-2 thuisnederlaag van zaterdag werd weggepoetst.

Halil Dervisoglu mocht de 0-1 binnen tikken in minuut 74, nadat keeper Nigel Bertrams een schot van Lars Veldwijk had gekeerd. Het werd nog mooier voor Sparta toen Adil Auassar in de slotfase met het hoofd toesloeg.

Sparta Rotterdam promoveert naar de eredivisie. De Graafschap speelt volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.

FC Utrecht

FC Utrecht gaat Europa in. De ploeg van Dick Advocaat boekte een 0-2 zege bij Vitesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *