Jansen aan het roer bij sc Heerenveen

Foto: Orangepictures

Het hing al een tijdje in de lucht, maar de kogel is door de kerk. Johnny Jansen (44) is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van sc Heerenveen, melden VI en LC. Jeffrey Talan zal vermoedelijk één van zijn assistenten worden. Heerenveen wil naast Talan nog een ervaren assistent aantrekken. Michel Jansen zal naar alle waarschijnlijk hoofd opleidingen worden van de Friese club.

VI meldt tevens dat Michel Vlap nadrukkelijk in beeld is bij Anderlecht. Heerenveen zou reeds een bod geweigerd hebben.

UPDATE – sc Heerenveen heeft Johnny Jansen (44) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De trainer/coach tekent een contract voor één seizoen met de intentie voor een langere samenwerking. ‘Geweldig dat ik hier de kans krijg.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *