Boessen nieuwe ‘verbinder’ Helmond Sport

Foto: Jack Wolters

Wil Boessen is de nieuwe hoofdtrainer van Helmond Sport. De oefenmeester tekent een contract voor twee seizoenen.

Wil Boessen is blij met de aanstelling: “Ik ben een trainer die wil verbinden en graag in harmonie samenwerkt.  Het belangrijkste is dat er een elftal wordt gecreëerd dat gaat presteren. Ik ben veeleisend voor mijzelf maar ook voor de spelers, waardoor ik graag veel en hard train. Daarnaast vind ik het belangrijk om spelers plezier mee te geven”.

Boessen speelde van 1996 tot en met 1999 voor Helmond Sport en kwam tot 47 wedstrijden. Boessen sloot zijn spelerscarrière af bij Helmond Sport, waarna hij assistent-trainer werd bij VVV-Venlo. Boessen vervolgde zijn trainerscarrière onder andere bij Fortuna Sittard (foto), FC Oss en onlangs was hij trainer bij FC Den Bosch, waarmee hij de tweede periode wist te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *