AZ-middenvelder kiest voor Cambuur

Foto: 1963-Pictures

Jamie Jacobs (21) verruilt AZ voor SC Cambuur. De middenvelder tekent in Leeuwarden een tweejarig contract.

Jacobs, die 62 wedstrijden speelde voor Jong AZ en elf keer scoorde, kwam drie jaar geleden over van FC Volendam en had een contract tot medio 2020. Een debuut in de AZ-hoofdmacht bleef uit. Voor Cambuur is Jacobs is de vijfde versterking voor volgend seizoen.

“Een jongen met een enorme drive en motor”, zo typeert technisch manager Foeke Booy de nieuwe aanwinst op de Cambuur-website. “Jamie steekt fysiek goed in elkaar en zorgt met zijn diepgang altijd voor gevaar. Hij kan bovendien een doelpunt maken en gaat gezien zijn jonge leeftijd alleen maar beter worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *