Proefspelers bij De Graafschap, Burgzorg op weg naar uitgang

Foto: Orangepictures

Voormalig verdediger van o.a. Heerenveen en FC Dordrecht Fahd Aktaou (26) en Jasper van Heertum (21), afgelopen seizoenen uitkomend voor Telstar, gaan testen bij De Graafschap. De twee verdedigers krijgen tijdens de voorbereiding een kans om een contract af te dwingen bij de Doetinchemse eerstedivisionist, meldt De Gelderlander.

Vertrek

Delano Burgzorg heeft bij De Graafschap aangegeven te willen vertrekken. De 20-jarige aanvaller, vorig seizoen doorgebroken in het eerste team, kan op concrete interesse rekenen.

Keeper

Hidde Jurjus zien we naar alle waarschijnlijk ook komend seizoen terug in Doetinchem. De Superboeren willen de 25-jarige doelman opnieuw een seizoen te huren van PSV. Een nieuwe deal lijkt in kannen en kruiken. “Die kans is wel groot”, bevestigt Peter Hofstede, technisch manager van De Graafschap in gesprek met De Gelderlander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *