Anderlecht gaat ver voor Vlap

Foto: Bert Letteboer

Michel Vlap staat voor een vertrek bij sc Heerenveen. Volgens de Leeuwarder Courant zijn de Friezen dichtbij een akkoord met Anderlecht, dat al langere tijd jacht maakt op de aanvallende middenvelder, die echter wel nog tot medio 2022 onder contract staat bij Heerenveen. 

De Belgische topclub deed in mei een poging om de Fries naar Paars-Wit te halen, maar een bod van vijf miljoen euro werd door Heerenveen van tafel geveegd. Naar verluidt willen de Friezen acht miljoen euro ontvangen voor Vlap, die al een keer ging kijken bij de Belgen. Heerenveen zou de miljoenen graag willen spenderen in twee middenvelders, een spits en een vleugelspeler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *