Dubbelrol Jonker bij Telstar

Foto: 1963-Pictures

Telstar heeft een nieuwe hoofdtrainer en technisch directeur. Andries Jonker komt en tekent voor twee jaar bij de eerstedivisieclub.

Pieter de Waard, algemeen directeur, op de clubsite: “We kennen Andries als een spraakmakende trainer met elan en bravoure. Telstar gaat de komende twee seizoenen met het mes tussen de tanden en drieënzestig meter van de eigen goal voetballen. Met maar één doel, méér doelpunten maken dan de tegenstander!”

Andries Jonker, hoofdtrainer en technisch directeur:  “Meer met minder opgevolgd door meer met meer is mijn uitgangspunt voor de Witte Leeuwen. Verder bouwen op al het goede zie ik als mijn startpunt. Daar heb ik zin in en ik kijk uit naar het samenwerken met iedereen die net als ik een zwak voor Telstar heeft.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *