Transfer Vlap naar Anderlecht

Foto: Ben de Jager

Michel Vlap maakt de transfer naar Anderlecht. Dat melden de Leeuwarder Courant en het Algemeen Dagblad. De overstap van de middenvelder naar de Belgische club levert sc Heerenveen vermoedelijk ongeveer acht miljoen euro op.

UPDATE – Michel Vlap maakt de transfer van sc Heerenveen naar RSC Anderlecht. Bij de Belgische club tekent hij een contract voor de duur van vijf seizoenen.

Vlap was maar liefst zeventien jaar actief in het shirt van Heerenveen en maakte in het seizoen 2016/’17 zijn debuut in het eerste elftal. Het afgelopen seizoen was Vlap met zestien doelpunten in 34 wedstrijden van grote waarde voor de Friezen. 

“Zeventien jaar lang heb ik dag in dag uit met veel plezier mogen voetballen voor een fantastische club. Daar ben ik enorm trots op”, aldus Vlap op de clubsite. “Nu is de tijd gekomen dat ik, met een traan en een lach, de club ga verlaten. Ik had mijn hele leven wel bij sc Heerenveen willen voetballen, maar met Anderlecht is er een uitdaging op mijn pad gekomen die ik heel graag en met al mijn energie wil aangaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *