Robertha gaat, Oratmangoen komt

Foto: TM CW

Levski Sofia is de nieuwe club van Nigel Robertha. De 21-jarige spits van Cambuur vertrekt per direct naar de Bulgaarse topclub.

Robertha speelde 53 officiële wedstrijden voor de Friezen. Hij trof zestien doel.

Oratmangoen

Ragnar Oratmangoen (21) komt naar Cambuur. De aanvaller komt transfervrij over van N.E.C. Nijmegen en heeft een contract getekend voor twee seizoenen (met een optie voor nog een seizoen). Een medische keuring moet nog plaatsvinden. Hij kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor TOP Oss.

Technisch manager Foeke Booy over het aantrekken van Oratmangoen: “Ragnar heeft bij N.E.C. en TOP Oss laten zien dat het een groot talent is en dat hij bovendien enorm veelzijdig is. Hij kan fungeren als spits, rechtsbuiten of aanvallend op het middenveld. Dat opgeteld bij zijn karakter maakt dat wij heel blij zijn dat we hem er bij hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *