Van Kippersluis en Kuipers naar Indonesië

Foto: Orangepictures

Nick Kuipers en Kevin van Kippersluis gaan aan de slag in Indonesië. Het tweetal gaat spelen voor Persib Bandung, een club uit West-Java, die uitkomt op het hoogste niveau. Persib Bandung, één van de populairste clubs van Indonesië met een enorme achterban, staat momenteel elfde in de competitie.

Kuipers (26) verlaat ADO Den Haag, waar hij nog tot de zomer van 2021 onder contract stond. ADO verhuurde de centrale verdediger het afgelopen half jaar aan FC Emmen, dat hem opnieuw wilde overnemen, maar Kuipers zag meer heil in een buitenlands avontuur. 

Van Kippersluis (foto) was transfervrij na einde contract bij SC Cambuur. De 26-jarige aanvaller kwam eerder uit voor Excelsior en FC Volendam. Zowel Kuipers als Van Kippersluis tekenen een verbintenis voor anderhalf jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *