Transfervrije Valpoort tekent bij Excelsior

Foto: Orangepictures

Excelsior heeft een dag na de transferdeadline Arsenio Valpoort aangetrokken. Dat meldt de Eerstedivisieclub op haar digitale thuis. De aanvaller tekende een contract voor één jaar met een optie voor een extra seizoen.

De 27-jarige aanvaller, die eerder uitkwam voor o.a. Heerenveen, Emmen en Almere City, komt over van het Belgische KSV Roeselare, waar hij zijn contract maandagavond liet ontbinden. De transfervrije Valpoort sluit donderdag aan bij de selectie.

“Excelsior is een club met ambities en een club die bij mij past”, zegt Valpoort. “Ik heb bovendien eerder met Moniz gewerkt, dus ik ken zijn visie en werkwijze. In het verleden heeft mij dat enorm geholpen en daarom was die keuze voor mij nu een stuk gemakkelijker. Ik ben nog nooit zo fit geweest als in mijn periode met Moniz.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *