Noorse spits blijft op Friese radar

Foto: Bert Letteboer

De Noor Runar Espejord is nog altijd in beeld bij sc Heerenveen. De 23-jarige spits van Tromso IL genoot afgelopen zomer al de Friese interesse, maar door een liesblessure kwam een transfer niet van de grond.

In januari moet Espejord alsnog de overstap maken naar Heerenveen, dat met Jens Odgaard momenteel slechts één echte spits in huis heeft. Afgelopen zondag zat technisch manager Gerry Hamstra en hoofdscout Karel Brandsma op de tribune bij Tromso.

Volgens iTromso zit er beweging in de onderhandelingen. “Ze volgen Runar al voor langere tijd. We zijn met ze in gesprek, we zullen zien wat daar uitkomt”, werd technisch manager Svein-Morten Johansen geciteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *