Twijfel bij Venema

Foto: 1963-Pictures

Nick Venema twijfelt over zijn toekomst bij Almere City FC. De aanvaller, gehuurd van FC Utrecht, komt weinig voor in de plannen van de hoofdtrainer. De spits, die af en toe mag invallen, denkt aan een winterse terugkeer naar de Domstad.

De twintigjarige Venema had in eerste instantie moeite om zich aan te passen aan de speelwijze van Almere City. “4-4-2 op lijn, dat was ik niet helemaal gewend”, zegt de goalgetter tegen RTV Utrecht. “Op een gegeven moment wen je daaraan, maar helaas heb ik nog niet echt gebracht wat ik zou moeten brengen. Het was de bedoeling dat ik hier veel zou spelen en belangrijk zou zijn, maar dat komt er tot nu toe nog niet helemaal uit.”

“Als het zo blijft kun je kijken of het handig is om in de winter terug te keren. Je wil zeker weten dat je ergens speelt. Het is nog niet door mijn hoofd gegaan dat ik echt terug wil, maar je gaat wel nadenken of je hier nog in de basis gaat beginnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *