TOP Oss legt Büttner vast, Van der Sluys terug

Foto: Orangepictures

Giovanni Büttner blijft bij TOP Oss. De speler is vastgelegd tot de zomer van 2021. De 21-jarige aanvaller kwam afgelopen zomer over van Go Ahead Eagles op amateurbasis en tekent nu een verbintenis.

“De club geeft mij de kans en ik voel me prima. Ik wil mijn ontwikkeling voortzetten en denk dat het best te kunnen doen onder de vleugels van TOP Oss. Ondanks de momenteel magere resultaten zie je dat de club, binnen haar mogelijkheden, veel ambitie toont. Een lijn loopt nooit alleen maar omhoog. We moeten hier sterker uitkomen” aldus Giovanni Büttner op de clubsite van TOP Oss.

Van der Sluys terug

Dean van der Sluys (24, foto) keert per direct terug naar TOP Oss. Afgelopen zomer verliet linksback TOP voor RKC Waalwijk, maar bij de kersverse eredivisieclub kwam hij niet aan spelen toe. Hij liet dinsdag zijn contract ontbinden in ‘Wolluk’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *