Thomassen terug bij Helmond Sport

Foto: Orangepictures

Jordy Thomassen keert terug bij Helmond Sport. De aanvaller tekent een verbintenis tot medio 2022. Thomassen die transfervrij overkomt van De Graafschap moet nog medisch gekeurd worden. De spits zat in Doetinchem op een dood spoor. In de zomer van 2016 tekende hij al bij Helmond Sport, via de Brabantse club trok hij naar de Achterhoek.

Algemeen directeur Leon Vlemmings op het digitale thuis van Helmond Sport: “We hebben met Jordy de spits binnengehaald die we in het begin van seizoen al wilden. Toen was het onhaalbaar. Met een contract voor twee en een half jaar investeren we in de selectie om de prestaties van nu én de toekomst te verbeteren”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *