Noorse spits tekent bij sc Heerenveen

Foto: Bert Letteboer

De kogel is door de kerk: sc Heerenveen heeft Runar Espejord binnenboord. De 23-jarige Noorse aanvaller komt over van Tromsø uit zijn geboorteland en tekent een contract voor twee en een half jaar met een optie op een extra seizoen.

Espejord speelde in Noorwegen 107 officiële wedstrijden. Daarin was de aanvaller goed voor 25 goals en acht assists. De voormalig jeugdinternational van Noorwegen sluit na de jaarwisseling aan bij de selectie van hoofdtrainer Johnny Jansen.

Technisch manager Gerry Hamstra: ‘Iedereen weet dat we op zoek waren naar een extra spits. Runar is een fysiek sterke aanvaller die we al langere tijd volgen en goed bij onze speelstijl past. We zijn blij dat hij na de winterstop in ons shirt speelt.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *