Ahannach komt, Van der Venne gaat

Foto: Orangepictures

Soufyan Ahannach moet de naar RKC Waalwijk vertrokken Richard van der Venne opvolgen bij Go Ahead Eagles. Dat meldt De Stentor. Ahannach (foto) staat onder contract bij het Engelse Brighton & Hove Albion, dat hem heeft verhuurd aan het Royal Union Saint-Gillis, een Belgische tweededivisieclub uit Brussel.

De 24-jarige linksbenige middenvelder is een oude bekende van trainer Jack de Gier, die nog met Ahannach samenwerkte bij Almere City FC. In 2017 trok Ahannach naar Engeland. Een succes werd het niet. Ahannach werd verhuurd aan Sparta Rotterdam. Een dubbele beenbreuk kostte hem een heel seizoen.

UPDATE – Soufyan Ahannach tekent voor een half jaar bij Go Ahead Eagles. Het contract bij Brighton is ontbonden. Richard van der Venne tekent voor 2,5 jaar in Waalwijk. De clubs hebben de transfers reeds bevestigt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *