Zevenklapper N.E.C, Mühren weer belangrijk

Foto: 1963-Pictures

Cambuur blijft aan kop van de Keuken Kampioen Divisie. De Friese club boekte een thuiszege tegen MVV dankzij Robert Mühren. De Volendammer was met twee goals belangrijk voor zijn ploeg. Joeri Schroijen trof doel voor de Maastrichtenaren: 2-1.

Zevenklapper N.E.C.

N.E.C. Nijmegen beleefde een geweldige voetbalavond. De Gelderse club schoot met scherp op bezoek bij Telstar. Bij rust stond het al 1-4, in de tweede helft ging N.E.C. vrolijk verder met scoren. Uiteindelijk stokte de teller op 1-7. Ook FC Den Bosch haalde uit. The Blue White Army won bij Roda JC: 1-5. 

Andere uitslagen Keuken Kampioen Divisie:
FC Dordrecht – Almere City 1-2 
Helmond Sport – Excelsior 1-4
Go Ahead Eagles – FC Eindhoven 2-1
NAC Breda – TOP Oss 1-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *