Jaar langer voor Tobiasen

Foto: VI-image (archieffoto)

Ole Tobiasen is ook komend seizoen de hoofdtrainer van Almere City FC. De 44-jarige trainer is een contract voor één seizoen overeengekomen. De coach nam halverwege afgelopen seizoen het stokje over van de ontslagen Robert Molenaar.

De Deense oefenmeester, die als speler uitkwam voor o.a. Ajax en Heerenveen, is dankbaar. “Ik heb het bij Almere City FC goed naar mijn zin en ik ben blij met deze kans”, aldus Tobiasen op de clubsite van City FC. “Het is fijn om komend seizoen vanaf dag één als hoofdcoach voor de groep te staan. Dat biedt mij de mogelijkheid om mijn visie verder uit te werken. We hebben met de club al mooie stappen gezet en willen ieder jaar beter worden. Dat moet terug te zien zijn op het veld en op de ranglijst. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met elkaar ook de volgende stap kunnen zetten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *