Ahannach en Van Vlerken blijven bij Almere City

Foto: Orangepictures

Anass Ahannach heeft zijn aflopende verbintenis bij Almere City FC met twee jaar verlengd. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds 2011 bij Almere City FC. Sindsdien kwam hij tot 71 wedstrijden in de hoofdmacht. Daarin scoorde hij vier keer en verzorgde hij acht assists.

“Ik ben super trots op deze contractverlenging”, reageert Ahannach op de clubsite. “Zeker in deze onzekere tijd voelt het als iets heel positiefs. Na een moeizame eerste seizoenshelft heb ik mijzelf terug geknokt in de basis. Ondanks de teleurstelling, wilde ik op het trainingsveld laten zien dat ik eigenlijk hoor te spelen. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen en met die instelling verschijn ik ook weer op de club zodra de coronacrisis voorbij is.”

Van Vlerken

Ook Bram van Vlerken blijft in Flevoland voetballen. De 24-jarige rechtsback verlengde zijn aflopende overeenkomst met twee jaar.

Van Vlerken maakte in de zomer van 2018 de overstap van PSV naar Almere City FC. Hij kwam tot 48 optredens in de hoofdmacht van City. Dit seizoen stond Van Vlerken noodgedwongen enkele maanden aan de kant na een operatie aan zijn vinger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *