Musaba gewild

Foto: 1963-Pictures

De puike prestaties van Anthony Musaba zijn gezien door vele buitenlandse voetbalclubs. Zijn club N.E.C. uit Nijmegen erkent dat zijn naam valt bij vele topploegen, in met name Duitsland. Borussia Dortmund, VfB Stuttgart, maar ook het Franse Olympique Marseille zou meer dan gemiddelde interesse hebben in de voormalig jeugdspeler van Vitesse.

“Die jongen heeft zich in korte tijd fantastisch ontwikkeld. Ik vind hem een unieke speler. Hij is bloedsnel, kan links en recht dribbelen, scoorde al negen keer. Dit seizoen zetten we vol in op de eigen jeugd. Wat nu gebeurt met Musaba is een bevestiging van onze visie.”

“Wij wachten nu af. Hij heeft nog een jaar een contract. We zitten in goede positie. We houden er ernstig rekening mee dat clubs zich voor hem gaan melden”, erkent algemeen directeur Wilco van Schaik in gesprek met De Gelderlander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *