Aanvaller voor FC Volendam

Foto: TM CW

Koen Blommestijn trekt naar FC Volendam. De twintigjarige aanvaller komt over van Ajax Amateurs, waar hij afgelopen seizoen opzien baarde met zijn doelpunten. De aanvaller tekent een contract tot de zomer van 2022, met een optie voor nog een jaar. Hij sluit in eerste instantie aan bij Jong FC Volendam.

“Scoren geeft mij het lekkerste gevoel dat er is”, stelt Blommestijn op het digitale thuis van de FC. “Ik leef voor het voetbal en ik heb hard gewerkt om dit te bereiken. Mijn droom als profvoetballer ga ik bij FC Volendam proberen te verwezenlijken. De trainers, spelprincipes en de aanvallende speelstijl spreken mij erg aan. Ik kijk uit naar een mooie periode waarin ik alle mogelijkheden krijg om mezelf te ontwikkelen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *