KNVB krijgt gelijk, claim Cambuur en De Graafschap afgewezen

Foto: Frank Fotograaf Brussel

De KNVB heeft volgens de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland correct gehandeld door Cambuur en De Graafschap niet te laten promoveren naar de eredivisie. Dat was de uitspraak in het kort geding dat door beide clubs was aangespannen tegen de voetbalbond. Cambuur en De Graafschap vonden dat zij moesten promoveren naar de eredivisie.

“De KNVB heeft met de rug tegen de muur een besluit moeten nemen”, stelde de rechter. Ze moeten rekening houden met alle clubs. Er zijn altijd clubs die pech hebben. Het is heel zuur voor Cambuur en De Graafschap, maar dat is onvoldoende om het besluit terug te draaien.”

Cambuur en De Graafschap kunnen in beroep gaan tegen de uitspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *