ADO wil Bourard en Van Rhijn, Telstar bindt sterkhouder

Foto: 1963-Pictures

Naast Jay Idzes die naar Go Ahead Eagles vertrekt, zal vermoedelijk ook Samy Bourard niet terugkeuren bij FC Eindhoven. De 24-jarige aanvallende middenvelder maakt zo goed als zeker de overstap naar ADO Den Haag, meldt het AD en Omroep West. Ook Willem II en FC Twente hadden interesse in de speler.

ADO denkt ook aan Ricardo van Rhijn. De 28-jarige rechtsback is transfervrij. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor sc Heerenveen. De Haagse club wil ook defensieve middenvelder Kees de Boer (Swansea City) vastleggen.

Mister Telstar

SC Telstar en aanvoerder Frank Korpershoek (foto) verlengen de samenwerking met één seizoen. Korpershoek begint komend seizoen aan zijn vijftiende seizoen bij Telstar. De middenvelder speelde reeds 367 wedstrijden in het eerste elftal en mag zich daarmee bijna mister Telstar noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *