Idzes komt, Beukema blijft

Foto: 1963-Pictures

Go Ahead Eagles neemt Jay Idzes over van FC Eindhoven. De 19-jarige middenvelder, die ook uit de voeten kan in de defensie, tekent, onder voorbehoud van een medische keuring, voor drie jaar in Deventer.

Technisch manager Paul Bosvelt over Idzes: “Een jonge speler, die voor zijn leeftijd een heel volwassen indruk maakt en al behoorlijk wat wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam heeft staan. Jay is een technisch en inzichtelijk goede speler, waar volgens ons nog meer potentie in zit.”

Beukema

Sam Beukema had nog een éénjarig contract bij de Eagles maar verlengde zijn verbintenis met de eerstedivisieclub tot medio 2023. De verdediger kende een goed seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *