Muliti-functionele aanvaller voor FC Volendam

Foto: TM CW

Walid Ould-Chikh (20) trainde al een tijdje mee en tekent nu een contract voor twee jaar bij FC Volendam. De multifunctionele aanvaller, die weg moest bij De Graafschap, kan ook uit de voeten op het middenveld, gaat komend seizoen uitkomen voor Jong FC Volendam. Ould-Chikh ligt vast tot de zomer van 2022 met twee optiejaren.

Muhren

Volgens Foeke Booy, technisch manager van Cambuur, heeft FC Volendam interesse in Robert Muhren. Dat zei hij in een podcast van het LC. De aanvaller van Zulte Waregem speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Cambuur. De spits zou gezegd hebben graag in Leeuwarden te willen blijven. Dit gerucht zal ongetwijfeld worden vervolgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *