Verbeek superboer, ADO-keeper gewild

Foto: Joop Kappert

Danny Verbeek verruilt FC Den Bosch voor De Graafschap. De 29-jarige aanvallende middenvelder tekent voor drie jaar in Doetinchem. Eerder wist De Graafschap al Elmo Lieftink, Joey Konings en Julian Lelieveld te strikken.

“Danny heeft ruim 320 wedstrijden betaald voetbal in de benen”, zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede van De Graafschap op de clubsite. “Hij heeft ervaring in zowel de Eerste- als de Eredivisie. Hij kan op diverse posities goed uit de voeten en was het afgelopen seizoen bij een flink aantal goals van FC Den Bosch betrokken. Hij had diverse opties en wij zijn dan ook erg content dat hij voor onze plannen heeft gekozen.”

Koopmans

Doelman Luuk Koopmans (26) prijkt op vele Eredivisie-lijstjes. Feanonline weet te melden dat sc Heerenveen concreet in de voor de goalie die onder contract staat bij ADO Den Haag. Koopmans kwam ook uit voor PSV en MVV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *