De Boer naar Doetinchem, Verhulst terug bij AZ, Streppel kiest voor Roda

Foto: Orangepictures

Jasper Schendelaar vertrok eerder al naar SC Telstar en vandaag trekt Rody de Boer op huurbasis naar De Graafschap. Hobie Verhulst keert hiermee terug naar Alkmaar.

Verhulst komt over van Go Ahead Eagles, waar hij een aflopende verbintenis had. AZ maakt melding van een mondeling akkoord over een verbintenis voor één seizoen. Verhulst doorliep de jeugdopleiding van AZ en kwam eerder uit voor MVV Maastricht en FC Volendam.

Roda JC

Jurgen Streppel is de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade. De vijftigjarige oefenmeester tekent in Kerkrade een contract voor twee jaar. Hij was eerder werkzaam bij Heerenveen, Willem II, Al-Jazira (VAE) en Famagusta (Cyprus).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *