Van den Boomen kiest voor Franse 2e divisie, Steijn haalt Rutten terug naar Nederland

Foto: Orangepictures

Branco van den Boomen (25) trekt de deur van De Vijverberg achte zich dicht. De middenvelder, eerder uitkomend voor FC Eindhoven en Heerenveen, kan een contract tekenen bij het Franse Toulouse FC, dat uitkomt in Ligue 2.

Vermoedelijk zullen meerdere spelers vertrekken bij De Graafschap, als we De Gelderlander mogen geloven. Mogelijk Ralf Seuntjens. De eerstedivisionist versterkte zich onlangs al met Rick Dekker, die van PEC Zwolle komt.

Rutten

Maurice Steijn heeft een oude bekende binnen gehengeld. Moreno Rutten tekent bij NAC Breda een contract voor drie jaar. De verdediger speelde afgelopen seizoen voor FC Crotone, uitkomend in de Serie B.

Breedijk

Daniël Breedijk is op proef bij Almere City FC. De centrale verdediger kwam vorig jaar uit voor FC Dordrecht en zit zonder club.

Excelsior

FC Utrecht verhuurt Mitchell van Rooijen dit seizoen aan Excelsior Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *