Profcontract Panka bij FC Volendam, Engelse back op komst?

Foto: Frank

Dyllandro Panka (21) heeft zijn eerste profcontract getekend. Panka is tot de zomer van 2023 verbonden aan FC Volendam, met een optie voor nog een seizoen.

De aanvaller kwam in 2019 over van hoofdklasser Purmersteijn en ontwikkelde zich afgelopen seizoen sterk bij Jong FC Volendam. In de Tweede Divisie groeide Panka uit tot basiskracht en was goed voor drie treffers in 21 duels.

Flint

Josh Flint was enkele weken geleden op stage bij FC Volendam. Begin deze week keerde de 19-jarige linkervleugelverdediger terug op het trainingsveld in het Kras Stadion. Het heeft er alle schijn van dat Flint op korte termijn een (amateur)contract zal tekenen en zal worden toegevoegd aan de selectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *