Van Hooijdonk transfervrij op te pikken

Foto: Orangepictures

Sydney van Hooijdonk mag volgens BN DeStem transfervrij vertrekken bij NAC. De 20-jarige spits lijkt dit seizoen geen basisplaats te krijgen en heeft daarom samen met de clubleiding gezocht naar een oplossing voor zijn situatie.

“Sydney heeft bij mij aangegeven dat hij de leeftijd heeft dat hij wil spelen”, zegt trainer Maurice Steijn tegen de regionale krant. “En hij heeft gevraagd of hij eventueel naar een andere club kan kijken. Omdat ik hem niet kan garanderen dat hij wekelijks speelt, zijn wij bereid mee te denken met een vertrek als iedereen daar beter van wordt.”

Van Hooijdonk heeft een contract tot medio 2021, mag dus vrij overstappen naar een andere club. Voor vele ere- en eerste divisieclubs van Nederlands zou de aanvaller bruikbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *