Vet trekt naar N.E.C., Cambuur ziet Van der Kaap vertrekken

Foto: Orangepictures

N.E.C. Nijmegen heeft zich versterkt met Javier Vet. De 27-jarige middenvelder was transfervrij en tekent voor één seizoen, met de optie voor een extra jaar. Vet kwam vorig jaar uit voor De Graafschap. Ook speelde Vet in het shirt van Almere City FC (foto).

Vet kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: ‘’Ik ben heel blij om aan de slag te gaan bij N.E.C.. De club heeft duidelijk laten merken me graag te willen contracteren en er werd me een duidelijk plan voorgeschreven”, aldus de speler op de clubsite van de Gelderse club.

Van der Kaap

Kellian van der Kaap (21) maakt per direct de overstap naar de Israëlische competitie en gaat de clubkleuren van Maccabi Netanya verdedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *