Deadlineday

Foto: Bert Letteboer

Joris Kramer vertrekt op huurbasis naar SC Cambuur. De 24-jarige verdediger komt over van AZ, waar hij nog geen minuut speelde dit seizoen. In Alkmaar heeft de verdediger nog een contract tot medio 2021 met een optie voor nog een seizoen. Cambuur bedong een koopoptie.

Heerenveen

sc Heerenveen neemt de Zweedse aanvaller Benjamin Nygren op huurbasis over van KRC Genk. De negentienjarige jeugdinternational speelt de rest van dit seizoen en het komende seizoen in het Abe Lenstra stadion. Bovendien is in de deal met de Belgische club een optie tot koop bedongen.

Rasmus Wendt vertrekt bij AZ. De twintigjarige Zweedse aanvaller wordt per direct overgenomen door sc Heerenveen. Hij zal aansluiten bij onder 21.

Ook de achttienjarige Stanislav Shopov trekt naar Heerenveen. De Friese eredivisionist neemt de talentvolle aanvallende middenvelder over van Botev Plovdiv, uit zijn geboorteland Bulgarije. Shopov tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen.

FC Midtjylland heeft Daniel Hoegh overgenomen van Heerenveen. De verdediger kwam niet meer voor in de plannen van de Friese club.

Santos

Roda JC heeft een nieuwe keeper aangetrokken. Miguel Santos komt over van het Roemeense Astragiurgiu en tekent een contract tot het einde van het seizoen. Hij kwam eerder al uit voor Fortuna Sittard.

Van Ginkel

Marco van Ginkel maakt voor de vierde keer in ruim vier jaar de overstap van Chelsea naar PSV.

Twente

Halil Dervisoglu maakt het seizoen af bij FC Twente. De 20-jarige aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van het Engelse Brentford, dat hem in januari overnam van Sparta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *